sunnuntai 24. toukokuuta 2009

KEVÄT


11 kommenttia:

  1. Voi miten hellyttävä kuva Leena! Mikä lintu tuo on?

    VastaaPoista
  2. Varma, en ole, mutta koska olen meren rannalta ja minulla on iso valokuva lokinpoikasesta juoksemassa rantaviivalla tässä 'toimistossani, epäilen, että lokki. Mutta toki voi olla myös tiira. Meri aina mun sisälläin.

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva, kenen kuvaama, tiedätkö?

    VastaaPoista
  4. Sandy Pimenoffin, joka on tehnyt kirjan Iurima Ultima sekä tekstityksen että kuvituksen.

    VastaaPoista
  5. Sooloilija, tuosta Tiirat -kuvasta tulee nyt isot taulut sekä Bessulle että minulle ja sen on ottanut valokuvaaja Pekka Mäkinen , sisareni mies. Pidän siitä punaisesta, joka välkkyy meren pinnalla. Se johtuu varhaisesta aamusta. Kuva on otettu vappuaamuna klo 5 ja sen nimi on oikeasti Silliaamiainen;-)

    VastaaPoista
  6. Kerran tuollaista lokin poikasta isot lokit härnäsivät meren rannalla, pelastettiin ja tuotiin kotiin... Pojan kanssa rakennettiin häkki ja mietittiin niitä sapuskoita. Kirjasta löydettiin, että onkin lokki, eihän sitä häkissä. Vietiin takaisin ja ihmeteltiin, miksi sitä sorrettiin..

    VastaaPoista
  7. oi, luulin sinun kuvaksi..

    VastaaPoista
  8. Hei, sinulle on haastetta blogissani. Tuleppas katsomaan.

    VastaaPoista
  9. Hannele, minä en asu enää meren rannalla vaan järven ja toisekseen, et kai kuvittele, että minä olisin jossain kuvaamassa aamulla klo 5! En kylläkän ymmärtänyt kumpaa luulit minun kuvaksi, sisareni miehen ottamaa vai Sandy Pimenoffin. Sukulaisen kuvasta, Tiirat, tehdään parit isot taulut itselle ja parille ystävälle.

    Suurin osa kuvista on mieheni ottamia tai minun, jotka ovat blogissani. En osaa poimia netistä kuten muut, siksi tämä kuvapuoli on minulla niin vaatimaton.

    Siis Sooloilija, tarkoitatko minua...no, tulen.

    VastaaPoista
  10. (netistä ei saakaan poimia toisten kuvia)

    VastaaPoista
  11. Hannele, siis mitä tarkoittaa toisten kuvat? Jos joku tekee vaikka esitelmää Irvingistä, saa kai googlettaa Irvingin ja ottaa sieltä kuvia ja luuletko sinä,e ttä elokuva-arvsotelijat käyvät itse kuvaamassa kaikki filmitähdet, josita he kirjoittavat? Minulla on tuo Calistan kuva netistä, mutta sitäkään en itse osannut poimia, mutta ystäväni auttoi. Nyt sinä taidat olla täysin väärässä...

    VastaaPoista