lauantai 27. kesäkuuta 2009

VAIN NAISILLE!


Paljastan nyt pitkän harkinnan jälkeen teille Rakkaat Naislukijani vuosikausia mukanani kulkeneet kauneustuotteeni, joita ilman en tunnista iteäni peilistä. Haluan kuitenkin painottaa, että kauneus ei koskaan tule vain purkeista vaan sisäisestä säteilystä, jonka synnyttää kiinnostus ja innostus elämän suuriin ja pieniin asioihin.


Ja jos joitakuita kauhistuttaa tuo Sharon Stonen käyttämä 'ryppyvoide', koska hinta tiedossa, niin kerron joutuvani itsekin aika ajoin korvaamaan ko. tuotteen Lumene Premium sarjan voiteella, joka on todella laadukasta. Elämässä pitää olla kuitenkin joku laadukas turhuus, joka tuo luxusta, minulla se on tuo Diorin voide. Muut käyttämäni tuotteet ovat ihan kohtuuhintaisia ja jos joku tuntuu tyyriiltä, niin voin syyttää herkkiä silmiäni, jotka ärtyvät monista edullisimmista rasvoista.


Ja älkää 'itkekö' kaulan kurtistumista, se sama tapahtuu maailman upiemmille ja rikkaimmille filmitähdille, vaikka heillä on varaa käyttää ihan mitä tahansa huippuvoiteita.


Tämä on nyt tällainen suvihömppäjuttu naisille, olkaa hyvät!


kasvovesi: Vichy


ihovoide: Dior Capture Totale


kasvonaamio: Dior Hydraction


käsivoide: Clarins, Jeunesse des Mains


itserusketus sääriin: Garnier, Ambre Solaire


Viime mainittua levitetään pitkin suvea, niin voi olla kaikki juhlat ilman kuolleen kanan värisiä sääriä ja ilman sukkia. Asiaan tulee mukaan aistillisuutta, sillä monikaan nainen ei itse sitä pysty tasaisesti levittämään...Meillä sen tekee minun mieheni, joka oikein rakastaa polvistua levittämään voidetta säärilleni.


Ai, niin, unohdinko kertoa, että itseruskettavaa levitettäessä kannattaa ottaa pikkarit pois, etteivät ne tuhriinnu rasvaan...;-)


Ja likat, muistakaa: ihon pahin vihollinen on aurinko!

Villiä Suvea Villeille Naisille!

20 kommenttia:

  1. Voi, tuollaisesta en tiedä yhtikäs mitään... paljon en käytäkään. Tällä viikolla teki mieli jotain hair mousse hiuksiini, kysyin pojaltani neuvoa, hän osti jotain minulle.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun laitoit kauneustuotteesi esille. Ovat tutustumisen arvoisia kaikki. Kuva niistä on tosi kaunis.
    Jalkoihin minäkin laitan itseruskettavaa kun ovat niin valkoiset talven jälkeen. Sitten voi hyvillä mielin pitää mekkoja, hameita ja caprishortseja.
    Kun ostan jotain kalliimpaa tuotetta etsin ensin tarjouksesta tai sitten ostan lentokeltältä tai -koneesta.

    VastaaPoista
  3. Hauska juttu, varsinkin tuo kuolleen kanan väriset sääret. osuit naulankantaan, just sellaiset on minulla tällä hetkellä ja sääret on lisäksi täynnä pieniä naarmuja,jotka kissanpentu on tehnyt neulanterävillä kynsillään..

    Alan pikkuhiljaa oppia sen, että aurinko on, varsinkin minun iholle, ihan todellinen vihollinen. Siksipä on melkein pakko vältellä sitä. Etsin parhaillaan kaupoista isolieristä hattua, ei tahdo löytyä..

    VastaaPoista
  4. Hannele mummu, koskaan ei ole liian myöhäistä oppia! Niinhän sinä taannoin opetit minua, kun oli tekniikasta kyse;-)

    Susanne, minäkin oikein kyttään noita voidetarjouksia ja aina ilahdun, kun joku tyyriimpi voide on niin edullinen, että pakko ostaa kaksi purkkia. Tätä nimitetään pitkän aikavälin suunnitelmataloudeksi;-)

    Sooloilija, jotenkin juuri sääret ovat ongelma. Muuten suostun olemaan ihan omanväriseni, paitsi meikkivoide, jossa on vielä SPF 15. Mun käsivarretkin saavat olla vaikka kuinka kalpeat...

    Minä ostin leveälierisen aurinkohatun viimeksi Porin torilta. Suojaa ihanasti kasvoja ja melkein myös dekolteeta.

    VastaaPoista
  5. Siis miksi oppisin, minulla kun on hyvät geenit ;)

    Perintötekijät.

    VastaaPoista
  6. P.S.
    Minun raamut tulleet ruusuista.

    VastaaPoista
  7. naarmut säärissä ruusuista

    VastaaPoista
  8. Hannele, ei munkaan tarvitse oppia tekniikkaa, kun sitä varten on ammattilaiset;-)

    Mullakin on hitonmoiset geenit: suvussa aina muutama 100 -vuotias ja mun elinikäodote 99,9!

    VastaaPoista
  9. Mulla taas on huonot geenit: sydänkohtauksiin kaikki kuolleet, ja aivoinfarkteihin. Ja kaikilla on diabetes..
    Nyt pitäisi ruveta taistelemaan kaikkea noita sairauksia vastaan elämällä terveellistä elämää. Mutta sekään ei aina auta, kun on ne geenit.

    VastaaPoista
  10. Sooloilija, älä luule, että sinä täältä niin helpolla pääset;-) Tunnen monta, jotka ovat veisanneet tuon saman virren ja pitkään ovat joutuneet täällä riekkumaan...

    Äiti hokee koko ajan: Hyvänen aika, jos mie jouvun olemaan täällä yhtään pitkään kuin Martta-tät! Hän 81 vee ja menee tosi lujaa!

    VastaaPoista
  11. (ja meiän 80-vuotiailla se "vika", että melkein ala-ikäisiksi luullaan, vaikka eivät näitä aineita käyttäneet ;)

    VastaaPoista
  12. Ja meidän suvun 80 -vuotiaalta kysytään¨'papereita', että saa ravintolassa tarjoilua: Hän on ikänsä vannonut Diorin 'ryppyvoiteen' nimeen ja myös sillä 'lotrannut'.

    Empiirinen tutkimus on minulle vahvistanut VIISI asiaa: 1) peri hyvät geenit 2) käytä ihosi tarvitsemia ja ikäsi mukaisia hoitovoiteita 3) vältä aurinkoa tai suojaa itsesi korkeilla suojakertoimilla sekä ns. aurinkokapseleilla (melanoomasta selvinneenä osaan arvostaa molempia!)4) happea, happea, happea! 5) nauti elämästä!

    VastaaPoista
  13. 6) rakstelu kaunistaa, ihokin loistaa!

    VastaaPoista
  14. Hannele, tuota en tohtinut laittaa...

    Anne, you're welcome!

    VastaaPoista
  15. Aiemmassa postissa mainitsit, että olet eläinten oikeuksien puolesta. Tiesitkö, että Dior on yksi välinpitämättömimmistä merkeistä, mitä eläinten oikeuksiin tulee? Tuotteet testataan vieläkin eläimillä, vaikka vaihtoehtoisia ja parempia testejä kyllä löytyisi.

    VastaaPoista
  16. Siis, mistä ihmeestä nuo tiedot löytyvät?

    Kerro minulle sitten, miten asia on Lumenen, Lancomen ja Guerlainin kohdalla? Entäs apteekkisarja Vichy? En tajua, miten nuo eläintestit vain jatkuvat, vaikka aikaa sitten on ilmoitettu, että niistä luovutaan vuoteen x mennessä ja minusta se vuosi meni jo...Miksei niihin pakkauksiin saada asiasta merkintää!

    VastaaPoista
  17. Ihan pakko jatkaa, Anonyymi! Olen täysin sen tiedon varassa, mitä ympärilläni pyörivät ja eläinsuojelulliset 'nuoret naiseni' minulle kertovat. Käytin vuosikymmeniä vain Lancomea, sitten kulin, että Lancome käyttää eläinkokeita, kunnes yhtäkkiä minulle kerrottiin ettei käytä enää. Dior on minulle vasta parin vuoden takainen löytö ja elämäni ainoa ylellisyys, mutta tokikaan en halua mitään 'ylellisyyttä' eläinten kärsimysten kautta.

    Ajoin muuten blogissani läpi eurovaaliehdokasta, jolla oli eläinsuojeluasenetta. Toivottavasti äänestit häntä!

    VastaaPoista
  18. Voit katsoa listan eläinkokeettomasta kosmetiikasta esim. täältä:
    http://www.animalia.fi/Default.aspx?tabid=1407

    Näiden lisäksi on paljon merkkejä, jotka eivät itse tee eläinkokeita, mutta tuotteiden raaka-aineet on testattu eläimillä, tai, jotka ovat osa yhtiötä, joka tekee eläinkokeita (esim. Procter & Gamblen tuotemerkit).
    EU:n sisällä valmistettuun kosmetiikkaan on tulossa eläinkoekielto (vaikka ei ole varmaa, kuinka tarkkaan sitä noudatetaan).

    Lumenen tuotteet eivät ole eläintestattuja, mutta Lumene ei tätä faktaa halua "epäturvallisen maineen" takia mainostaa. Monet apteekissa myytävät kosmetiikkasarjat ovat myös eläinkokeettomia, koska niissä ei käytetä niin vaarallisia kemikaaleja. Kannattaa tarkistaa asia tuotetta ostaessa.

    Dior on yksi pahimmista eläinten oikeuksien rikkojista.

    VastaaPoista
  19. Kiitos faktasta Anonyymi! Olen tietämättäni polkenut nyt eläinten oikeuksia Diorin voiteella about kolme vuotta. Minusta tuo ei voisi Diorilta jatkua, jos aktivistit toisivat näkyvämmin eslle Diorin puuhailut. Nyt tuon Diorin 'kasvona' on Saharon Stone, joka musitaakseni vastustaa esim. turkiksia. Hyvin ristiriitaista!

    Minulla on nyt Lumene Premium, koska siinä on samalla hyvä SPF ja olen hyvin vaalea, joten kaikki auringonsuoja on tarpeen.

    Tulen osaltani ajamaan tätä kosmetiikka hommaa kynälläni ja poliitikkojen kautta. Eli ennen en lepää kuin kosmetiikasta löytyvät merkinnät, onko testattu eläinkokeilla vai ei! Outoa on, että mielestäni luin jo aikaa sitten EU:n alueella luovuttavan vuoteen xx, olisiko ollut 2010 mennessä kokonaan eläintestauksista kosmetiikan osalta...

    Minä käytän hyvin mielelläni apteekkisarjoja, koska ihoni ja etenkin silmäni hyvin herkät ärtymään.

    Ja muistutan edelleen kaikille: Kotimainen Lumene voitti muutama vuosi sitten ryppyvoiteiden sokkotestin Euroopassa päihittäen 16 maata ja siten Lumene päihitti mm. Diorin ja Lancomen.

    Anonyymi, minusta Eläinten Oikeuksien Puolesta ja Eläinsuojelu eivät näy ja toimi riittävän tehokkaasti. Näkyvyydessä vajetta ja koska itse olen tuolla Eläinsuojelun puolella, voin sanoa, että paljon pitää vettä virrata ennen kuin asiat ovat läheskään mallillaan.

    Jatketaan tärkeän asian puolesta!

    VastaaPoista