maanantai 13. heinäkuuta 2009

BAABUSKAT;-)

Äidilläni on se ihme elämässä, että hänen kotitalonsa on pystyssä ja venäläisten asuttama. Kuvassa perheen isoäiti, joka asuu taloa eniten, mutta kokoontuu sinne muutakin perhettä lomillaan Pietarista. Muutaman viikon päästä äitini, 81 vee, suuntaa jälleen lapsuutensa maisemiin...

8 kommenttia:

  1. Ihania nuo monen sukupolven tapaamiset:)
    Me kävimme tänään katsomassa eilen syntynyttä tyttärentytärtä. Äitini oli mukana. Meitä oli neljä sukupolvea naisia siinä. Otettiin valokuvia.

    VastaaPoista
  2. Susanne, olet onnesta pyörrykisssä - ihanasti. Tuo venäläinen baabuska ei ole mitään sukua, hän vain asuu äitini entistä kotitaloa, jsota äitini jouti lähtemään perheineen kahdesti.

    Meilläkin on kyllä otettu noita monen sukupolven naiskuvia. Reima tekee kovsti töitä, sillä ne eivät ole digillä ja ollaan alettu kuvaamaan nyt kaikkia vanhoja tosissaan.

    Tyttärentytär...Kannan mammani rannerengasta, jossa lukee Hilma, Eila, Leena...sitten on vielä tilaa Merille...sitten ei tiedä...

    Odotan innolla, että julkaiset neljän naissukupolven kuvan!

    VastaaPoista
  3. Tämä on mielenkiintoinen. katsoin oikein pitkään kuvan naisia ja aistin tunnelmaa.

    VastaaPoista
  4. Sooloilija, äitini siis oikealla ja oikea baabuska keskellä. Päivä oli kuuma ja täynnä syviä tunteita, mansikoita ja samppanjaa.

    VastaaPoista
  5. Isälläni vain talon pohjat jäljellä..

    VastaaPoista
  6. Sama äitini pikkuserkuilla etc. Äitini lähtee nyt elokuun toisella viikolla sinne 19. kerran!

    VastaaPoista