maanantai 27. heinäkuuta 2009

IN YYTERI NOW: PRIME TIME!


8 kommenttia:

  1. Yyterissä voi olla juuri tollaisia tyrskyjä. Olen ne moneen kertaan kokenut ystävättäreni kanssa. Olemme kuin pikkulapset,jotka ottavat aaltoja vastaan. En suostu enää uimaan kuin Yyterissä; siellä voi olla tunninkin vedessä (sen verran kroppa yleensä kestää ennen vilua),kun ei jaksa uida, saa aina jalat pohjaan. Ei onnistu mutapohjaisilla rannoilla.Juuri äsken katsoin veden lämpötilan Yyterillä - oli 20,6 eli huomenna nenä kohti Yyteriä!!! Tervetuloa joukkoonken pääsee!

    VastaaPoista
  2. Viime kesän paras uintireissu oli sun kanssa Yyterissä! Mutta me oltiin vedessä kaksi tuntia, Reima vain tunnin.

    En ole vielä löytänyt Yyterin veroista paikkaa nauttia uimisesta ja merestä ja lokeista ja tunnelmasta...

    VastaaPoista
  3. Yyterin veroista ei varmaan ole.
    Täytyy ottaa ensi kesänä uusiksi yhteinen keikka sinne. Pitäskö se
    vilukissa Reima jättää rannalle
    (ruikuttamaan...)

    VastaaPoista
  4. Juu, jätetään rannalle, mutta otetan kuskiksi, kun sinä olet välillä ratissa 'hieman' arvaamaton. Joka suvi Yyteriin!

    VastaaPoista
  5. Hannele, Porin Yyterissä kaikki on 'jätte kiva'.

    VastaaPoista
  6. Pieni korjauskommenttiisi. En ole hieman arvaamaton kuski, vaan IDEARIKAS kuski eli muutama ylimääräinen kierros liikenneympyrässä on tosi hauskaa. Se ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun niin teen. Mutta lupaan, että Sinulle en tee, koska ilmeisesti ihan oikeasti voit pahoin silloin...

    VastaaPoista
  7. No, ihan oikeasti! En ole koskaan kestänyt mitään pyöriviä huvipuistohärveleitäkään, en voi oikein edes katsoa kun ne pyörivät...varmaan multa puuttuu joku osa välikorvan tasapainoelimestä tms. 'kivaa'.

    VastaaPoista