maanantai 29. kesäkuuta 2009

KAKSI MAAILMANENNÄTYSTÄ?

Marko Ahonen kirjoittaa tämän päivän Keskisuomalaisessa: "Tietokilpailukysymys: Mikä oli viime vuonna maailman suosituin tv-sarja? 49. vuosittaisilla Monte Carlon tv-festivaaleilla palkinnon maailman suosituimpana tv-sarjana sai sairaala- ja lääkäridraama House. Viime vuonna Housea esitettiin 66 maassa." Itse katsoin vain yhden jakson, sillä minulla on 'tohtori Housea' kotona ihan riittävästi;-) Arvelen kuitenkin, että sarjassa esiintyvä Sela Ward on maailman kaunein nainen...Katsoin tv-sarjan Vielä kerran kahteen kertaan, enkä vähiten hänen takiaan. Sarjan nimi oli englanniksi Once and Again.

7 kommenttia:

  1. Rakkaat siskot-sarjaa katsoin minäkin aikoinaan. Hyvä ja aika dramaattinen sarja.

    VastaaPoista
  2. Siis siinähän tämän kaunottaren pikkusiskona hääri sinkku, punatukkainen kirjakaupan pitäjä...? e sarja, jota minä katsoin oli TV-lehdessä Vielä kerran -nimeltään. Se on tullut kahdesti - ainakin.

    VastaaPoista
  3. Ai nyt hoksasin: Vielä kerran on se uudempi sarja.. Uusperheestä ja rakastumisesta. Siinä on mies, jolla on hassu nenä (siis oikeasti mies on kivan näköinen, mutta tuijotin aina hänen nenäänsä..).

    Ja Rakkaat siskot oli se vanhempi sarja, jossa Sela Ward esitti kapinallista sisarussarjan siskoa, josta tuli vaatesuunnittelija.

    No Sela Ward oli molemmissa.

    VastaaPoista
  4. No juu, nyt hoksasit. Sillä arkkitehdillä oli hassu nenä. Mies oli hirveän mukava, mutta aina huomio meni siihen nenään;-)

    Olisikohan sen sarjan nimi sitten oikeasti englanniksi Once more, sillä noita nimiä käännetään ihan miten sattuu tai aian ei edes käännetä vaan laitetaan kokonaan eri nimi...

    Niin Vielä kerran sarjan aikana luin jostain,että Sela Ward olisi äänestetty maailman kauneimmaksi yli 40 vuotiaaksi naiseksi. Siis silloin hän ei ollut vielä täyttänyt 50 vee, mutta kyllä näyttää upealta. Kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  5. Olin siihen sarjaan niin koukussa, että katsoin kahteen kertaan. Nyt on tämä perhesiteet sitten...

    Tiedätkö, voisin katsoa Vielä kerran kolmannenkin kerran;-)

    VastaaPoista
  6. Tarkistin, että sarjan nimi oli englanniksi Once and Again. Katsoin myös, mutta vain kerran.

    Mutta toi Selan punainen yläosa, herranjestas! Ei pysyis minun päälläni! valahtelisi ja pursuilisi joka puolelta ;D

    VastaaPoista
  7. Kiitos tiedosta!

    Olisin ottanut sen yhden toisen kuvan, enkä tuota punaista, mutta sitä ei saanut millään. Hänen yllään tuokin kuitenkin käy.

    VastaaPoista