torstai 9. heinäkuuta 2009

MYLLYRANNAN SISUSTUSKESKUS

Tänään teimme Kanadan vieraamme kanssa elämysmatkan Myllyrannan sisustuskeskukseen. Siellä on kaksi isoa rakennusta täynnä mitä erilaisimpia elämyksiä laajalla hintahaitarilla. Menimme ensin entiseen veturitalliin, jossa tuoksui jo huumaava lounaan kutsu. Samassa tilassa myydään mm. Luhdan tuotteita, mutta ennen kaikkea ERILAISIA koruja, joissa näkyy kädentaito. Kyseessä Silver Gallery ja monipuolinen valikoima. Mukaani lähti hopeinen rannekoru, jossa kaunis 'pakotus'. Auli teki myös 'tytöilleen' koruostoksia ja Reima olisi tarvinnut miesparkin, jossa menee formula nonstoppina...Ja sitten päätimme syödä lounaan ennen kuin ruuhka alkaa ja mikä yllätys: Tarjolla oli samanlaista broilerpataa kuin edelliskerralla ja monta muuta herkkua. Ruokapuolen linkki on www.myllyranta.fi/cafe ,josta voi halutessaan ottaa selville, mitä lounaspöydässä on. Kanapata laskeutui suven kunniaksi alas kuivalla valkoviinillä ja silmissä siintelivät syödessä Keurusselän veet.

Nyt kun olimme vahvistaneet itseämme siirryimme toiseen isoon rakennukseen eli Myllyyn, jota esittelen nyt muutamalla kuvalla. Jos muistatte, Reima sai syntymäpäivälahjaksi sellaisen mutteriveistoksen, joka esitti koripalloilijaa. Siellä on näitä mutteriaiheita 220 eri aiheista liittyen ammatteihin ja harrastuksiin. Teokset ovat kuvanveistäjä Gunter Scholzin töitä, joissa hän hitsaa kiinni rakkautensa metalliin ja taiteeseen. Tämä moderni tekniikka hyödyntää muttereita ja ruuveja ja jokainen veistos on huolella suunniteltu ja hitsaamalla käsintehty. Scholzin töitä on saatavana Myllyrannan Sisustuskeskuksesta tai tilattavissa verkkokaupasta http://www.habitart.fi/

Sitten löysin taulun. En enää sitä, jonka jätin viimeksi ostamatta ja joka kummittelee unissani, vaan toisen taulun. Sen nimi on Gold, mutta minä nimesin sen vain Sydämellä. Olimme kutsutut kahville ja mansikkakakulle Bessulle, jolle ostimme kauniin servettitelineen...Reima otti lisäksi kauniin interiörkuvan patsaista, jotka saivat sateisesta suvipäivästä juuri oikean valon ylleen. Niin ja ei pidä unohtaa, miksi sinne menimme, ne olivat ne kynttilälyhdyt, jotka Reiman juhlissa paloivat kauniisti ja loivat kotiimme suorastaan linnamaisen vaikutelman...ne tyttäremme pyysi meiltä joululahjaksi...(ei kannata nauraa, minä olen jouluhullu ja aloitan lahjahankinnat kirja-alennusmyynneistä).

Siis, jos haluatte jotain ihan erilaista, tässä se on: http://www.myllyranta.com/

2 kommenttia:

  1. Tännehän on suorastaan ihan pakko mennä!

    VastaaPoista
  2. Eix me jo sovittu: Vanha Rauma syyskuussa ja Myllyranta lokakuulla. Elokuulla liian kiire monista syistä.

    Tarvitset minut oppaaksi, muuten tämä 'taivas' ei aukene.

    VastaaPoista