perjantai 6. lokakuuta 2017

Marimekkoilua syyspihallamme sekä Boyfriend -farkut!


Olen ikiaikainen marimekkolainen ja nyt taas sitä melkein yhtä paljon kuin parisenkymmentä vuotta sitten. Kuvassa Marimekon leningissä, jonka näitte jo elokuussa:


Jos katsotte tarkkaan, huomaatte nuo tummat pisteet, joiden väri on viini. Että tällä hihattomalla kotelomekolla voisi mennä vähän pidempäänkin,


ostin siihen pienen villajakun, viininväriset sukat ja Riekerin matalakantaiset viininpunaiset kengät ajatellen Turun kirjamessuja, joihin nyt sitten olenkin estynyt lähtemästä yhden muun asian tullessa eteen.

Tulossa on kuitenkin yhdet juhlat, joihin voin lähteä vaikka tässä viime joulun alla ostetussa jakussa ja sen alle mahtuu tuo uusi pikkuneule..


Juhlissa aion nauraa enemmän kuin tässä kuvassa, jossa olen kuin poissa...


Tässä yksi vanhimmista kartiovalkokuusista, jonka mittatikkuna kuvassa toimin. Ylläni on


Marimekon pusero, jossa vaaleanpunaista ja lilaa sekä vihdoinkin löydetyt


farkut. Olen niin monta kertaa yrittänyt ostaa tiukat farkut, jotka tulevat ylös vyötärölle ja ovat revityt, kuten ne, jotka nyt operaation mukanaan tuomien lisäkilojen kera puristavat, mutta ei ole löytynyt. Sovitin jokin aika sitten Bessun kanssa liikenteeessä yhdessä suosikkimestassani varmaan kymmenet, mutta aina niissä oli joku vika. Sama Lumimiehen kanssa elokuun lopulla, mutta kestävyys palkittiin!


Tässä nyt sitten uusi Boyfriend -farkkufani! Mikä istuvuus ja vaikka eivät ole revityt, on muuta, kuten napitus vetoketjun sijasta ja taitetut lahkeet, ripaus sitä 'jätkää', joka minussa kuitenkin on aina ollut. Nyt vielä vaaleanpunaisten tossujen kanssa, kohta jo bootseilla.


Elleivät puseron upeat värit näy, klikatkaa kuvia suuremmiksi! Nyt on sellainen carderobi, että pitäisi päästä lähtemään...kauas. Harvoin ostan useampia kenkiä, nuo pinkit tossutkin ovat keväältä 2013, mutta ostin niitä Itävallan matkaa varten kahdet! Nyt on sen verran muuttunut, että on ollut hankittava polviystävällisempiä jalkineita, kuin ihanat korkkarini, joita tosin en aio heittää pois. Vielä minä niillä jossain keikistelen...Uusiksi menivät bootsit, pikkumustan kanssa pidettävät sekä kävelykengät eli nuo Riekerit ovat mitä mukavimmat katukenkinä ja niillä voi mennä vaikka Kissanviiksiin!


Kiitos R:lle kuvaamisesta♥ Tässä hänen suosikkinsa noin 40 kuvasta. Kuvat on otettu ylä- ja keskipihallamme sekä lehdossamme. Nyt on ulkona kaunista.

Elämänmottonikin tulee Marimekon perustajalta Armi Ratialta eli:

"Ainoa velvollisuus on kauneus, ainoa voima on rakkaus, ainoa todellisuus on uni."

syysterveisin
Leena Lumi

ne me quitte pas

39 kommenttia:

  1. Tuo mekko on tosi kiva! Ja boyfriend-farkut ovat minunkin lempparimallia, niin helpot ja rennot. Ihanat kuvat syyspuutarhassa, viimeinen on minunkin lempparini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila, kiitos. Minä olen kotelomekkomanikko:) Oih, onneksi minäkin löysin boyfrendit. Ihan tosi, vein faceen ekalla...,mutta täältä niitä sitten löytyy.

      <3

      Poista
  2. Hyvännäköinen nainen upeine asuineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maiju, kiitos<3 Ja nyt en farkutkin sitten löytyivät siitä samasta paikasta, mistä sinä löysit sen punaisen puseron.

      <3

      Poista
  3. Leena ihanat asukuvat ja hei näytät aivan himskatin hyvältä noissa ja tuossa mekossa. Höpsis ei mitään röllöjä missään vaan upeus, sinä senkin upea nainen <3 Muiskuja ja ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, kiitos<3 On vaikka mitä, mikä ei lähde pois. Ollaan silti upeita ja tehdään ihania vaatel- ja muita löytöjä aina silloin tällöin<3 Pus, pus<3

      Poista
  4. KIva kun löytyi hyvin istuvat farkut:)
    Tuo Marimekko mekko on kyllä niin nätti päälläsi.
    Ja ihanat syksyn värit puutarhassasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kyllä Boyfriendit istuu:)

      Kiitos<3

      Syksyn väreissä on kuin kokonainen elämä...Tulisit sinäkin joskus syksyllä Suomeen:)

      <3

      Poista
  5. Vau miten upea olet ja ihania syysasuja! Paljastaistko mistä olet löytänyt nuo viininpunaiset Riekerin kengät? Ollut hakusessa tuo väri!
    Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulla, kiitos<3 Ne ovat Sokokselta ja minulla on niistä myös lähikuva eli saat sen, jos otat yhteyttä leenalumi@gmail.com Ostin ihan kirjamessuja varten, kun siellä kävellään paljon, mutta nyt en päässytkään ainakaan Turkuun eli tuli muuta, mutta ovat myös erinomaiset katukengät tähän vuodenaikaan ja kyllä niillä mennään cityyn lounaille hyvinkin. Sanoisin, että aika elegantit ollakseen noin matalakantaiset.

      Poista
    2. Lämmin kiitos tiedosta! Pitääpä piipahtaa Sokoksella jos olisi vielä jäljellä. Voin vain haaveilla korkeakantaisista kengistä jalkaongelmieni takia ja nuo nimenomaan näyttävät niin upeilta,juuri oikea väri ja matalakantaiset!
      Ulla

      Poista
    3. Ulla, ole hyvä<3 Uskoisin, että eivät Rikerit näin nopeasti lopu ja nythän on vasta lokakuun alkua.Minulla kaikki jotain 8 cm:n koroilla, mutta niitä voin käyttää vain satunnaisesti hetken enää, joten oli alettava tuunata omaa tyyliä:) Ensin löysin nuo pinkit tennarit ja siitä se sitten lähti. Noilla pinkeillä olen kävellyt kahtena vuonna 5 viikkoa Itävallassa, Saksassa ja Slovakiassa kuin myös Puolassa, joten tarvitsin kahdet. Hyvin ovat pelittäneet. Toivo sinulle viininpunaisia Riekerin kenkiä, samanlaisia kuin minulla on nyt.

      Poista
  6. Niin kaunista! Tumma viininpuna sopii sinulle upeasti! <3

    Minäkään en ole tänä viikonloppuna Turussa, tapaan perhettä isän hieman siirretyn juhlapäivän merkeissä. En tiedä, olisinko mennyt messuille muutenkaan; isot väentungokset ei ole mua varten.

    Ihanaa viikonloppua, vaikket messuille nyt päässytkään...

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa Reetta, kiitos! Se on aina ollut yksi 'mun väreistä', Uutena on tullut korallinpunainen ja sitten tuon leningin pohajaväri, joka on kuin haalistunut tai vaalea koralli:) Sinä ehkä taidesilmilläsi näet paremmin.

      Minua tämä vähän rassaa, sillä tajusimme yhtäkkiä, että olisimme voineet asua äidillä eli tavata häntä samalla. Kyllä meni kauan ennen kuin tämän tajusin. No, meillä on tulossa äidin iso juhlapäivä, joten lokakuussa on vaikka mitä. Myönnän, että sain ensimmäisillä kerroilla Hesassa, kun kaksi päivää siellä pyörin, ahdistusta, sillä en kestä väentugosta, mutta siihen tottuu. Vain kovaääniset kuulutukset ovat hirveitä. Kaksi väentungosta, joihin olen valmis:savonlinnan oopperajuhlat ja kirjamessut.

      Kiitos samoin sinulle<3

      Poista
  7. Kaunis mekko ja asusteet, Leena!

    Minusta viininpunaiselle ei ole kilpailijaa. Pidän sen kaikista sävyistä neuleissa, heleistä ja vaaleista tummaan viininsakanpunaiseen.

    Minäkään en osallistu kumpaiseenkaan kirjamessuiluun, koska olen matkoilla, mutta muutoinkin olen alkanut pitää rauhallisemmista kirjatapahtumista.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, kiitos<3

      Pidin jo teininä viininpunaisesta talvikaudella, suvella olin turkoosi.

      Minua nyt harmittaa tuo Turku, mutta ensi viikolla on jotain muuta..Kerään voimia. Näillä näkymin en pääse edes Helsinkiin, sillä olen luvannut koota perheen meille just sinä viikonloppuna pe-ma äidin pyöreiden synttärien merkeissä. Ensin minua ahdisti sen tungos, mutta totuin, sillä olimme kaksi päivää eli kovaa siedätystä. Edelliskerralla olivat kuulutukset niin kovalla, että pelkäsin kuuloni puolesta ja pakenimme viiniin&herkkuun, viime kerralla jaksoin sen operaation takia vain päivän, mutta oli niin kiva tavata toisia, kun oli vain ollut levossa. Toisen päivän olimme muuten vain ja tapasimme nuoriamme etc.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  8. Oi sua, upeat sävyt upealla Kuningattarella!

    Jokin lumo noissa Marimekoissa vain on. Myöskin Nanso on pistänyt silmääni, uudistunut hienosti ja syksyn mallistossakin näyttäisi olevan kivoja juttuja. Olen ollut elämäni sellainen poikatyttö, etten mekoissa ole oikein osannut kuljea vaikka toisten päällä niitä ihailenkin. Viime aikoina on kuitenkin alkanut houkutella mekot tätäkin naista, joten eipä sitä tiedä, millainen mekkoilija minusta vielä voi kehkeytyä;)

    Ja boyfrendit farkkuina, tykkään kovin, ja nuo sinun niin upeasti istuvat!

    Olipa piristävä postaus, meikä kun kulkee enemmänkin täällä kotopesässä toipilaana vielä yöpyjamassa ja villavissa. Mieli halajaa kuitenkin piristystä, joten tästä sai myös suloista vinkkiä, kiitos ihana.

    Hellänhyvää lokakuuta sinulle Leena♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannah, kiitos<3

      Minulla nyt ne molemmat välivuosien jälkeen. Näin Nansolla myös ihanan leningin, mutta kun tuli nyt näin paljon näitä...Näin livenä sen Nanson mekon ja siinä on hihatkin. Minua ovat aina houkuttaneet kotelomekot. En pidä mistää liehuvista helmoista, vaan ainoa pitkäkin on mustaa pitsiä, kapea ja korkea halkio reiteen asti:)

      Oi, nää on niin ihanat ja miksi tulevatkaan mieleen teinivuodet...

      Toipilaana? Minä olin koko suven ja syksyn 2016 toipilaana: Ei mitään herkkua. Sitä todellakin alkoi kaivata piristystä. Kun pääsin eka kerran operaation jälkeen Prismaan, totesin, että olen kuin ulkomailla:) eli se kertoo jo jotain. Kiitos<3

      Kiitos samoin sinulle Liekkisydän ja toipumisiin♥

      Poista
  9. nätti on, Göteborgin kaupassa muotinäytös huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, kiitos<3 Mene pistäytymään, jos ehdit.

      Poista
  10. sieltä aina löytyy jotan kivaa sopivaa - vaikka vaatekomero täynnä kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, niin minustakin. Ja tytär tykkää Sukat makkaralla kaatimesta, jonka joulun tonttu toi hänelle.

      Minullakin vaatekomerot pursuaa, mutta operaation jälkeen tuli kiloja, jotka eivät vain lähde pois. Ja kaipasin kai vähän myös piristystä...

      <3

      Poista
  11. Mistä löysit nuo farkut? Tosi hyvä malli! Ja ihania vaatteita muutenkin, syksyinen värimaailma miellyttää minua. Kaunis sinä muutenkin. ♥

    Joskus tuollainen piristys tekee hyvää. Kun ostaa uusia vaatteita harkiten, tulee tuollaisia nappihankintoja.

    ♥ iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, KappAhlista. Nämä ovat mun neljännet sieltä alkaen 2013...Myös ne pinkit. Nämä ovat unelmaa yllä:Käy kokeilemassa.Kiitos ♥

      Tämä tuli nyt tarpeeseen ja 'tarpeeseen'. Minulla oli pitkä ostipaussi, mutta nyt sitten vähän repäisin:)

      ♥ kiitos samoin sinne!

      Poista
  12. Ihanaa pinkkiä syksyä sinulle. Vaatetus on jo valmiina .

    VastaaPoista
  13. Tuota mekkoasi olen ihastellut aikaisemminkin, mutta tuo toppis vasta onkin ihana, kevyt ja pinkki. Mistä olet sen hankkinut? 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara, sekin on Marimekolta! Myytiin pitkällä sekä 2/3 -hihalla sekä hihattomana. Olisin halunnut ehkä 2/3 -hihalla, mutta ne olivat jo myyty loppuun. Jos löydät tuotteen, koet iloa, sillä puseron nimi sai minut nauramaan ääneen. Sen kepeys on aivan ihana, kun niitä kaikki muita on ihan tarpeeksi. Väri on muuten kauniimpi, kuin mitä kuvat kertovat.

      <3

      Poista
    2. Sara, nyt vasta tajusin, että tarkoitat kevyttoppista:) Se on viime kevättalvelta Sokokselta ostettu.

      Poista
  14. Siis noi farkut on ihan täydellisen malliset! Hyvältä näyttää! Ylipäänsä kaikki nämä postauksen vaatteet ovat ihania. Tyylikkäitä ja jotenkin niin sua! Kaunis sinä! <3 -Taru

    VastaaPoista
  15. Ihania valokuvia. Tuo uusi viininvärinen pikkujakku on todella kaunis ja sopii mekkoon todella hienosti. Olisinpa yhtä hyvännäköinen boyfrien-housuissa, mutta en ole. Sulle nuo sopii erittäin hyvin. Ja R. on oikeassa, tuo viimeinen kuva on todella upea. Olet oikea kaunotar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Birgitta<3 Se on myös hyödyllinen, kun mekossa ei ole hihoja. Enpä olisi niin varma, sillä eikö sustakin löydä edes vähän sitä boyfriend-tyyppiä. Kampaajani näki farkkuni tänään eka kerran ja hän sanoi käyttäneensä jo kauan Boyfriend-farkkuja.Ju, ja koska hän kuvaa, hänen suosikkikuvan on aina päästävä esille:)

      Kiitos samoin Gitta<3

      Poista
    2. Välillä hiukan harmittaa, kun mekoissa ei ole hihoja. Kylmään aikaan minä aina vetelen pitkähihaisia mekkojen/tunikoiden alle tai pitkähihaisia niiden päälle, mutta eihän ne mekot sitten näytä niin kivoilta. Tuollainen lyhyt jakku kyllä toimii onneksi hyvin.
      Ehkä mä vielä joskus kokeilen uudestaan noita housuja, tällä hetkellä toivoisin saavani jostain kauniit leveälahkeiset housut, sellaiset bootcut-tyyliset. Mutta vielä vaan on tämä kapealahkeisuus meillä muodissa :)

      Sä et siis pääse Turkuunkaan kirjamessuille. Voi miten ikävää.

      Poista
    3. Birgitta, nyt niitä kyllä jo taas näkyy kuvastoissa, mutta miten minullakin kaikki kotelomekot ovat hihattomia...myös pikkumusta. Ehkä kotelomekkoon kuuluu hihattomuus, en tiedä. Jus tällainen jakku, joka on riittävän pieni. Leveälahkeiseet minullakin oli mielessä, ei niitä kapeita ikinä. Olen elänyt nuoruuteni leveälahkeisissa aina juhlahousuja myöten. Kun imitoin Patysa (Todella upeeta -sarjasta) ostin leveälahkeiset juhlahousut, mutta arvaa vaan mahtuvatko ne päälle, mutta en laita niitä pois, en. Mullekin tyrkättiin kokeiluun sellaisia pillifarkkuja,että pyysin viemään ne heti pois.

      Siis en päässyt.Ja tiedät mitä on kun on Hesan kirjamessut. Tämä otetaan takaisin koodilla 'idän pikajuna' seuraavana syksynä.

      <3

      Poista
    4. Hyvä Leena! Eiköhän aleta suunnittelemaan ensi syksyä ihan tosissamme <3 Olen ihan idän pikajunan tarpeessa ja naurun hersynnänkin (vaikka juuri tulinkin Roomasta :))

      Poista
    5. Birgitta, sen teemme. Ja vaikka minä lähden lentämään Reiman tutun pienkoneella, joten mikään ei enää ole varmaa paitsi, että elämän pitää olla seikkailua. Missähän rouvan Rooman kuvat näkyvät?

      <3

      Poista