keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Uuden jokapaikanmekkoni esittelyä -25 asteen pakkasessa! ...sekä jatkot yleisön pyynnöstä


Tässä ihana jokapaikan mekkoni! Tänään tämä Nanson ihanuus farkkujen ja mustan puseron kanssa -25 asteen pakkasessa, huomenna illalla ravintolassa muuten sama paitsi mustat, paksut sukkahousut, ei farkkuja, suvella paljain säärin ja ilman mitään puseroita kesämekkona.


Lumi lumisessa lehdossamme. Ylläni oleva takki on ainakin 15 vuotta vanha eli käytän todellakin vaatteet loppuun. Ostimme aikanaan Bessun kanssa samanalaiset, mulla vain vähän oliivinvihreä, hänellä ruskea. Monikäyttöinen, sillä hupun voi laskea alas jättikaulukseksi. Ja kun minusta on kysymys, tietenkin karva on tekoturkista!


Veni, vidi, vici, sillä mulla on jo kesämekko! Viime suvena ramppasin kaikki harjukaupungin kaupat, vietin tunteja etsien jokapaikanmekkoa tai edes yhtä kivaa hellemekkoa. En löytänyt kertakaikkiaan mitään. Lopulta tilasin Peter Hahnilta ja se saapui vasta joskus syyskuun lopussa...eikä ole yhtään niin ihana kuin tämä Nanson tunika/mekko.




Puuterilumista, kuurankaunista viikon jatkoa kaikille tasapuolisesti! Helmut on saapunut Itävallasta ja vietämme huomenna hänen kanssaan iltaa kaupungilla hyvästä seurasta ja ruoasta nauttien.

Love
Leena Lumi 



Pyynnöstä nyt tänään otimme vain -20 asteessa Nanson mekosta kuvia sukissa ja korkkareissa eli tällä sitten tänään ravintolaan, jos vain tarkenen.


Korkkareissa lumessa...





Kuvaajan ja tyttären suosikki.

Ihana mekko♥

Myönnän, ostin toisen samanlaisen Yuyu:n, mutta olipa vaikea löytää. Ei edes Sokos myy ainakaan harjukaupungissa. Lopulta kauimmainen Prisma pelasti. Löysin myös netistä tunikamekon, mutta tällä kuvalla en olisi sitä ostanut eli on livesti paljon, paljon kauniimpi. Löytyy myös puserona ja puseroa mustavalkoisena sekä turkoosi/valkoisena. Nyt on kesän asut hankittu ja näillä menen vielä kevään 2017 reissulla Itävallassakin.

Nanson Yuyu -tunikamekko johtaa, Lopotti kärkkyy kannoilla ja... 

74 kommenttia:

  1. Onpa kyllä ajaton, kaunis ja monikäyttöinen mekko! Ja kotimaista suunnittelua, mikä on aina plussaa.

    Tuliko kuvaussession aikana kylmä?

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, täytyy varmaan ostaa toinen, sillä tämä on niin mukava päällä. Nyt aletaan suosia kotimaista kerran tavaraa ja laatua löytyy!

      Minulla oli tuo tekoturkistakki siinä likellä ja voitiin onnneksi tehdä tämä omassa pihassa.

      Katja, kuulun Yhdyssanayhdistykseen, mutta nyt aloin miettiä, että voiko jokapaikanmekon kirjoittaa yhteen? Mulla se oli ensin yhdessä ja nyt ajattelin että se onkin väärin? Mutta jos miettii niin, että se olisi tuon mekon nimi eli Jokapaikanmekko, minusta se olisi sitten yhteen?

      <3

      Poista
    2. Kyllä, minä kirjoittaisin sen yhteen: jokapaikanmekko. Jos erikseen jokapaikan mekko, niin se tarkoittaisi että jokapaikalla olisi oma mekko. Tai jopa joka(isella) paikalla! :) <3 Eli yhteen!

      Poista
    3. Katja, muutin sen taas yhteen;) Niin minustakin! Kiitos: Samoilla linjoilla ollaan<3

      Poista
  2. Jokapaikan mekot ovat aivan parhautta! Ihana mekko, käy vaikka mihin ja farkkujen kanssa, senkin kaunissäärinen hoikkeliini. <3 Näytät hyvältä. Muiskuja täältä. <3 Omassa blogissa on tänään etiäisistä, ajattelin heti sinua kun painoin julkaise, että toivottavasti tulet lukemaan, sillä niin haluaisin tietää onko meissä samaa tässäkin asiassa. <3

    Iloa päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, näitä lisää! Hoikkeliini on menneen talven lumia, mutta tämä mekko on armollinen <3 Kiitos, pus, pus<3 Olen tulossa...ja kyllä mää ihmettelen, että miten sinä ja Maiju jaksatte tällaista tehdä niin usein <3

      Poista
  3. Hyvä löytö Leena! Ota huomenna vielä ravintolaillalta kuva, kun on mustat sukat saman asun kanssa, pyydän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita, niin minustakin: kiitos<3 Se huominen on tuurissan, sillä jos on näin kylmä, lähden farkuissa. Ajattelin kuvata ruokia, mutta sekin on tuurissaan, sillä nyt emme mene Siihen Yhteen Paikkaan, vaan annoin herroille myönnnytyksen....Kuvaan tätä mekkoa kaikissa tapauksissa varmaan vielä sukilla ja paljaila säärillä, jolloin siitä saisi koosteen, mistä kaikkeen tähän on. Enhän voi sinulta mitään kieltää, mutta en voi luvata varmasti, että huomenna;)

      <3

      Poista
  4. Nansolla on laatutuotteet! Tosi hyvännäköinen ylläsi! Olisi juuri minun näköinen mekko, tykkään ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuli, ehdottomasti, mutta yhteen aikaan niitä vaatteita näki kaikkialla, nyt löydään joulun aikaan jotain yöpaitoja...

      Tämä olisi ihan tähtimekko sinulle♥

      Poista
  5. Kiitos muotipostauksesta, Leena♥♥♥

    VastaaPoista
  6. Onpa kaunis mekko ja kaunis nainen sen sisällä! <3 Ja että ilahduinkin tuosta 15v. vanhasta takista, joka edelleen palvelee pakkasilla. Nykymuoti on toisinaan niin häilyväistä, kahden euron vaatteet nakataan liian helposti muutaman käytön jälkeen roskakoriin, että ihan ahdistaa. Hyvä sinä, siis! :) -Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru, kiitoskiitoskiitos!<3 Tällä mennään taas pitkälle. Laitan sen takin huomemmakin. Minulla on aika hyvä garderobi kotelomekoista, jotka nyt tekevät tiukkaa: Siispä en osta kotelomekkoja vaan pudotan sen tarvittavan 5 kiloa, joka niiden tiukka muoto vaatii. Siellä on mm. yli 10 vuotta vanha hurmaava Marimekon kotelomekko. Meitä on täällä kaksi, jotka käyttävät vaatteet loppuun. Kiitos <3

      Poista
  7. Kivannäköinen mekko. Mukavaa ravintolailtaa und viel Spaß und schöne Stunden morgen. :)

    VastaaPoista
  8. Kaunis on jokapaikan ja jokasään mekkosi. Pukee sinua! Olet niin nätti mekossasi. Parhaimpia asuja ovat ne, joita voi käyttää monissa paikoissa ja menoissa ja säissäkin.
    Olipa kiva kun teit muoti- / asupostauksen! Sekin onnistuu sinulta hyvin.
    Ihania pakkaspäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuula, kiitos, kiitos <3 Tämä oli heti mun juttu eli ei tarvinnut yhtään miettiä.

      Olen tehnyt ennenkin, noin kerran vuodessa. Oletko jo unohtanut mun Peter Hahn ponchoni etc.etc. En tajua miten joku jaksaa näitä tehdä: Ennen luen aamukolmeen. Tänään tuli sellainen asuflow, muuten tätä ei olisi syntynyt: Tajusin yhtäkkiä, että jos pakkaset hellittävät, kaunis kuurakin katoaa.

      Kiitos samoin! Toki nyt jo luonnoneläintenkin takia jo toivoisin tämän vähän hölläävän. Mustarastaat ovat viihtyneet meillä monta talvea, nyt en ole nähnyt niitä kahteen päivään.

      Poista
  9. Kyllä Nanso osaa. harmi vain kun lopettaa Nokian tehtaansa, siellä ollut niinkauan kuin minä muistan- ja minähän muistan jo pitkälle taaksepäin.
    Kunnon mannekiini piseeraa vaikka missä lkelissä, ja kannattikin, niin hyviä kuvia tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummeli, osaa. Äidille ostan joka joulu mm. Nanson yöpaidan ja Nanson oloasuja on ollut esillä jopa Peter Hehn -muotifirman katalogin sivuilla. Mieheni on muuten Nokialta ja muistaa myös Nanson...

      Kiitos <3

      Poista
  10. Ihana ja kaunis mekko, pidän juuri tuollaisista farkunkin kanssa pidettävistä. Nyt kuitenkin hopi, hopi sisälle lämmittelemään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusunmekko, sama täällä, monikäyttöisyys ja helppous. Kiitos<3 Tultiin aika lujaa sisälle;)

      Poista
  11. Kivan näköinen mekko ja upeat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila, kiitos <3 Osta sääkin: Kohta on kuitenkin taas uusi kevät;

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Omppu, kiitos<3 Moni asia on parasta kun se on omanoloista.

      Poista
  13. Kuin sinulle tehty! Lumesta tykkään vain teoreettisesti; mies lähti Ranskaan hiihtämään - ja jätti minut yksin lapioimaan... (me kaikki kolme sukupolvea oikealle hiihtoretkelle parin viikon päästä, saa nahdä miten menee. Viimeksi tehtiin perheretki majakalle)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, kiitos<3, siltä minustakin tuntuu. Arvasin;) Minä rakastan lunta, sehän on sellaista hellää, vain pakkanen on kauheaa. Minäkin haluaisin lähteä Ranskaan tai Itävaltaan...heti. Muistan sen teidän Majakkaretken.

      Poista
    2. (parissa tunnissa 35 cm märkää lunta otti voimille, lapioin viitisen tuntia)

      Poista
    3. Hannele, kun minä tein sitä viimeksi viisi tuntia, sitä märkää lunta, polvi turposi palloksi ja jouduin lääkäriin: Siinä tulee joku kiertoliike ja se märkä lumi on aivan eri kuin puuterilumi, jota on ilo tehdä.

      Poista
    4. Tommottos, aamulla -19°C joten onni että valmiiksi lapioin :)
      (mies tulee Ranskasta vasta viikonlopulla)

      Poista
    5. Tommottis, meillä on nyt -20 astetta. Joskus on kiva olla kotona ihan yksinkin;)

      Poista
    6. (mitä lääkäri teki polvelles?)

      Poista
    7. Se kuvatiin ja siinä todettiin lievä nivelrikko, jonka syy on joko vanha urehiluvamma tai sitten 30 raskasta puutarhatyötä...mieti vähän;) Siihen ei muuta kuin tulehduskiopuläkkeitä, lepoa ja nyt ei sitten saa enää juosta, hyppiä eikä mieluusti 8 cm:n korkkareita, nyyyh...ihan kuin elämä olisi jo ohi. Ei vaan, on kiva, kun ei uhata leikkauksella ja nyt tuntuu auttavan hyvin Voltaren Forte, jota levitän siihen oikeaan polveeni aamuin illoin, niin ei tarvitse ottaa kipulääkkeitä. Käytän myös yhtä luontaistuotetta, niveltuotetta, mutta en tiedä auttaako se, mutta ei pahennakaan ja on hyvine edulista. Ja itten tietty kalkkia ja D:tä. Ystävälleni kun tuli sama, siitä poistettiin nestettä eli taisin päästä vähällä. Toinen joutui leikkaukseen...Elämä on.

      Poista
    8. kiertoliikkeet joskus pahaa, tuuri tuossa. Onneksi minulla paljon hyviä kauniita mataliakin kenkiä, nythän matalat icebug-monot turvallisimmat.

      Poista
    9. Hannele, ne on nyt niin kielletty kuin voi olla ja laskettelu kuuluu myös kiellettyihin, ei murtomaahiihto. Onneksi minullakin, mutta joskus on kiva olla korkkareissa. Icebugit ostin ihan sun innoittamana: Ne eivät petä koskaan.

      Poista
  14. Tosi kaunis mekko ja hui, olet uskaltanut riisua takin näillä keleillä!! odotan innolla mitä Sadien uusimmasta pidät. Mulla nyt dekkarinälkä, otan pari sellaista väliin ja sitten...

    Linnuntietä postattu - kipeänä mutta silti ;)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annika, kiitos<3 Minulla oli tuo vanha, ihana talvitakki siinä likellä. Miten niin? Oletko sinä sen jo lukenut? Arvaa kuka on;) Minäkin olen alkanut saada taas ruokahalua dekkareihin eli niitä saisi nyt tulla.

      Yes, olen tulossa! Kipeänä?! Et ole noudattanut sitä antamani D-vitamiiniohjeistusta....

      <3

      Poista
  15. Tosi kaunis! Onko uutuusmallistosta? Minä olen ollut jo vuosia Nanso-ihmnen, Paulakukkaa löytyy puseroina ja tunikoina varmaankin seitsemää eri väriä ja muita kuoseja vielä lisäksi. Jos joskus liikutte Nokialla, suosittelen Penkolaa - sieltä voi tehdä todella hyviä nansolöytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arekilija, kiitos<3 Pakko otakusa, että on, sillä oli niin asetettu esille, että jopa minä löysin. Olin vuosia Nanso-klbilainen, mutta sitten en yhtäkkiä löytänyt enää sieltä muuta kuin niitä yöpaitoja, joita ostin äidilleni. Osa järkyttävän upeita. Minä ihmettelen, että mistä sinä niitä tunikoita Jyväskylästä löydät? Anne just facessa kehoitti minua poikkeamaan Nanson -tehtaanmyymälässä Tampereella, kun kuitenkin ajamme siitä ohi Luvialle mennessä. Mieheni on Nokialta, nyt hän ilahtuu!!! Ja sitten me ajamme Teutorin kioskille syömään Nokian kuumat koirat eli sen maailman kuuluisimman hot dogin, jossa on lenkkimakkaraa munkin välissä ja saan kuunnella, miten pikku-R. aikanaan pyöräili samalle kioskille syömään just sitä:)

      Poista
    2. Jyväskylässä Sokos myy Nansoa, samoin ainakin Prisma. Osan olen sitten kyllä ostanut Turusta, Helsingistä ja Tampereelta - niin ja Nokialta. Mistä tuon omasi löysit?

      Poista
    3. Arekeilija, Sokoksen viimeisen 'uudistuksen' jälkeen, en ole löytänyt sieltä oikein mitään: Kaikki on ripoteltu sinne sun tänne...Tämä oli sattumalöytö Prismasta ja olen oikein iloinen, jos tällaista Nansoa löytyy just vaikka Prismoista!

      Poista
  16. Ooh minimekko Leena:) Aika kiva ja sellaine joka käy moneen.! Ja kaunista kyllä on teillä vaikka pirun kylmää,mitenköhän enään kestäisin tuollaista kylmyyttä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, no tiedäthän minut;) Mini tai ei mitään, mutta menee se näinkin. Tää muuten sopis sullekin: Mieti sitä! Sain tänään ihan sähköiskun ja kiihdyin sekunnissa sataan, kun tajusin, että tätä kaunista kuuraa ei kestä loputtomiin: Pakko tuo oli saada tallennettua kuviin.

      Poista
  17. Niin ja olet niin kaunis noissa kuvissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiitos<3 Lumi sitten varmaan sopii minulle...:)

      Poista
  18. Heh! Ostin itselleni ihan just saman ja olen in love! Ja saman monimuotoisuuden ajattelin itsekin, käy tosiaan myös kesällä <3! Yhdet juhlat jo alla ja kultturelleihin mietin laittaa... Ostin viime syksynä Nanson yhden paidan ja se kestää ja on ihanan pehmeä päällä, ihan lempparini. En raski laittaa edes töihin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleue, nyt pitäisi taas törmätä sun kanssa samaan ravintolaan:) Oltais kuin kaksi Nanson marjaa! Takuulla käy<3 Minä huomenna tuossa ravintolaan illalla syömään. Mun on pakko saada toinen tällainen ja alan nyt seurata oikein, mistä ihmeestä löytäisin Nansoa täällä Jyväskylässä. Minäkin säästän noita pinkkejä käsineitäni. Olen raaskinut käyttää niitä vain muutaman kerran: Maailman pehmeintä nahkaa, täydellinen väri ja vielä vetoketjut.

      <3

      Poista
    2. :DDD!
      Siis minähän löysin ihan Prismasta! Nuo pinkit käsineetkin on kyllä tosi kauniit :)!

      Poista
    3. Bleue, super<3 Arvaa kinka paljon olen sanonut kustannusihmisille, että kirjat Prismaan, niin ne myyvät, kun ei niitä edes huomaa kuluerinä viikon ruokaostosten joukossa. Nyt siis Nansolle sopisi sama, sillä muualta en täällä taida Nansoa löytää.

      Ne ovat niin ihanat, että vähän säästelen. Nahka on pehmeää, ylellistä suorstaan ja niissä on vetketjutkin. Vaikka sisko ei tätä ukso, niin en todellakaan muista, mistä ne löysin, mutta se saattoi olla Helsingin tai Tampereen Stocka.

      Poista
  19. Selvästi hyvä ostos. Käytä hymyillen.

    VastaaPoista
  20. Kiva mekko! Ja kivat kuvat, tykkään eritoten alimmaisesta.
    Kerroinkin sulle, kuinka ostin (liikaa) Nanson kankaita joulun alla. Tosi laadukkaita. Harmi, että Nanson kangastehdas siirretään pois Suomesta.
    Muuten, etkös sä ole "mainostanut" Heinolan (tai jossain siinä lähellä..) ABC:tä missä on mm. superhyvä Kirjatori. Siellä on Nanson myymäläkin. Tai ainakin viime kesänä vielä oli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna, tämä on! Sivutaskut ja kaikki. Mikä siinä alimmaisessa nyt sitten on...Taidan näyttää siinä lauhkealta;)

      Juu, muistan. Se on ihan kauheaa, että se lähtee Suomesta pois!

      Arvaappasvaan, mistä ostin äidille tänä vuonna joululahjayöpaindan, just sieltä. Mutta ei siellä ollut minullle mitään: se on totuus. Ei mitään tällaista ryhdikästä kuin on tämä tunika/mekko. Kyllä se siellä on. Oli kun lokakuussa siitä tulimme ja pysähdyimme ja teimme ostoksia.

      Poista
    2. Hmm, tänne on ilmestynyt uusia kuvia. Mä tarkoitin tuota ekan satsin alinta, etkä sä siinä miltään lauhkealta näytä. Näytät tyylikkäältä, vähän etäiseltä ja terävältä (ei niinkään skarpilta, vaan juurikin terävältä, skarppi ei ehkä katsele kaukaisuuteen...). Etäinen, terävä, eikös nuo ole sellaisia klassisia (tai kliseisiä) älykön määreitä? Tai sitten sellaisen vaalean viileän elokuvatähden....;)

      Poista
    3. Sanna, no juu, sitten mä tajuun;) Hah-hah, onneksi Meri rajoitti niitä muita kuvia! Se on outoa, että osaan antaa etäisen vaikutelman olematta etäinen.Juu, nyt kuulostaa hyvältä...♥

      Poista
  21. Moi,
    Musta valkoinen on tyylikäs, sun juttu. Hyvä malli ja hienot puitteet. Tuo viimeinen kuva on paras, siinä on ajatus siellä jossain kaukana....
    Mukavaa viikon jatkoa!!
    Pakkaset pitäisi huomen iltapäivällä ainakin täällä mennä alle 10 asteeseen-onneksi.
    Lämpöisin terveisin,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Mietinkin just, miksi en en ole tätä väriä enemmän käyttänyt. Perhe siitä tykkää;) Minä pidän ekan sarjan ekasta ja vikasta.

      Kiitos samoin<3

      Täällä on nyt taas järkyttävän kylmä...,mutta päivällä mustarastaat kävivät syömässä.

      Kiitos samoin <3

      Poista
  22. Tulee se kesä nyt varmasti, selvä se. Tuo mekko sen ennustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelma, no totta ihmeessä, kun minäkin jo kesämekossa ulkona poseeraan ja ekassa kuvassa varmaan huomaat varjoliljojen upeat siemenkodat. Mekko olkoon nyt enne <3

      Poista
  23. Vastaukset
    1. Katja, kiitos<3 Suvi on nyt vähän lähempänä, vaikka ulkona onkin edelleen -25 astetta.

      Poista
  24. Kaunis mekko, hyvät värit! Minulta löytyy mustaharmaa mekko Nansolta, jota voi käyttää juurikin tuollaisena jokapaikanmekkona alaosaa vaihtamalla.

    Hrr, minä olen niin vilukissa, että näillä pakkasilla (tällä hetkellä -28 astetta) toppahousut ovat luottovaatteeni jos aion käydä ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villis, kiitos <3 Tämä on siis mustavalkoinen, vaikka tuo sininen hetki sitä vähän sinerryttääkin. Tässä kun on lyhyet hihat, keksin laittaa tuon mustan puseron alle:)

      Minullakin on kunnon toppikset, mutta nyt ei ole pakko lähteä ulos monta kertaa päivässä, kun ei ole enää koiruutta. Olen palellut nyt vuorokauden sataa, joten toivottavasti en vilustunut tuossa viimeisessä kuvauksessa. Kuuma kaakao on nyt kova sana!

      Poista
  25. Oi, jopas onkin ihanainen mekko - ja kauniit kuvat! <3

    Kaikkea hyvää viikonloppuusi, Leena! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa Reetta, kiitos!<3 Mekko toimii;)

      Kiitos samoin sinulle, Kaisa Reetta<3

      Poista
  26. Minä jo josssain vaiheessa ajattelin boikotoivani Nansoa, kun se siirtää tuotantonsa Suomesta muualle - mutta enpä taida ainakaan 100 prosenttista boikottia julistaa;) Saattaa nimittäin käydä niin, että tuo mekko tulee löytymään tämänkin ladyn garderoobista - siinä on täydellisesti minun värit ja malli - ainoa, mikä huolettaa on se, että riittääkö pituus minulle; olen 172 cm pitkä ja useimmat mekot joudun käyttämään tunikoina.
    Ihana mekko - ja sopii sinulle kauniisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lady of The Mess, minä taas löysin Nanson uudelleen. Onhan Marimekkokin tiettävästi teettänyt ainakin kankaitaan muualla...Tämä on just sun värit ja miksei mallikin, mitä olen sinua seurannut. Tässä on by the way vinot sisäänommellut sivutaskut, joita osaan kesämekossa arvostaa. No juu, olet minua pidempi.Tämähän on oikeasti tunika, mutta minä olen niin säädytön, että kuljen suvet paljain säärin minimekoissa. Vain arvojuhliin laitan lady like -mittaisen leningin. Mutta onhan tämä ihana tunikakin sinulle ohuiden kesäcaprien kanssa. Ja pihalla ja omalla terassilla voit takuulla olla vain tässä;)

      Eikö vain! Kiitos<3

      Poista
    2. Totta - Marimekko teettää suurimman osan tuotteistaan muualla - esim. laukut ovat muualla tehtyjä. Ja onhan näissä ainakin suomalainen suunnittelu;) - ja suomalaisia työllistää tietenkin myös myynti.
      Tuon pituisena kuin sinullakin tuo mekko on, pystyisin minäkin sitä tuota pitämään mekkona - mutta minulla se näyttäisi kyllä lyhyemmältä. Onneksi tunikatkin ovat kivoja ja tuon väri- ja mallimaailma on niin minua, että kyllä minä Nanson myymälään astelen;)

      Poista
    3. Lady of The Mess, näin on, mutta olen tavallaan syntynyt Marimekkoon, sillä teinivuosina kaikki, kaikki ystäväpiirisätmme pukeutuivat Marimekkoihin. Muistan eräätkin t-paidat, jotka kulutettiin puhki, syntyvät vauvat puettiin Marimekkoihin, töihin mentiin Marimekon leningeissä etc. Se minun päärynäkuvoinen mekkoni, joka oli pitkään profiilikuvana, on myös Marimekolta. Toisaalta olen kuulunut myös Nanso-klubiin, joten kai olen sitten jossain vaiheessa todellkain tukenut suomalaista työtä.

      Omalla pihalla, kotona...Ohuet kesäcaprit tuon kanssa. Tätä muuten myydään myös puserona.

      Poista
  27. Karvahatusta korkkareihin, ihana sinä! Kaunis mekko ja kuten edellä totesit, sitä voisi käyttää Caprien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, kiitos<3 Niin...tämä on sellaista tosi, tosi arktista kuvausta. Voit arvata, että tuon korkokenkäkuvauksen jälkeen nautin tuplakaakaot:)Olen huomannnut, että monet suosivat suvella capreja, joten niiden kanssa sitten. Minä taidan olla ikuinen minihamelainen, suvella.

      <3

      Poista